Bärgningstjänst

Ring 24 timmars bärgningstjänst 030 636 4340

Ring 24 timmars bogseringservice
030 636 4340

Bärgningstjänst VIKING Vasa

Vi erbjuder bärgnings- och vägtjänst för alla typer av personbilar, paketbilar och lätta lastbilar 24 timmar om dygnet.

Vi tar också hand om en ersättningsbil åt dig så att din resa kan fortsätta så snabbt som möjligt. Ring oss så berättar vi vad du ska göra i händelse av en olycka, utkörning eller tekniskt fel.

Starthjälp – vår bärgningstjänst erbjuder starthjälp dygnet runt varje dag.

När bilen inte vill starta eller det finns andra tekniska problem och du inte vet vad du ska göra är det bäst att kontakta vår bärgningstjänst för råd. Ditt försäkringsbolag kommer vanligtvis att ersätta dig för kostnaden för assistansen. Bilen kan kanske startas på plats, men i vissa fall måste den bärgas till närmaste verkstad.

Fråga mer av oss eller ditt försäkringsbolag om du är osäker! Telefonnumret för vår bärgningstjänst är 030 636 43 40.

Vi hjälper till när det finns problem med din bil. Låg batterinivå och kyla är de vanligaste orsakerna till behovet av starthjälp.

Vår bärgningstjänst erbjuder experthjälp. Vi försöker alltid hjälpa dig på plats. Om problemet är ett tomt batteri, kan vi ge starthjälp eller eventuellt byta batteri så att du kan fortsätta din resa så snart som möjligt. Om bilen inte startar av andra skäl och inte kan startas på plats, kommer vår bärgningstjänst att transportera den till den verkstad ni väljer.

Dörröppning – Vi erbjuder dörröppning 24 timmar om dygnet

Var nycklarna kvar i bilen? Inga bekymmer, vi hjälper! Vi öppnar den låsta bildörren säkert och snabbt.

Det är möjligt att öppna bildörrarna utan nyckel. Arbetet bör lämnas till proffs om ni vill hålla er bil oskadad. Vi är professionella i att öppna bildörrar, så du kan lita på oss. När bilnycklarna finns kvar i den låsta bilen öppnar vår förare dörrarna säkert och undviker onödiga ytterligare skador. Vi använder specialverktyg för att öppna bildörrar.

Dejour dygnet runt 24/7.

Viking logo