Hinauspalvelut

Soita 24h hinauspalveluun 030 636 4340

Soita 24h hinauspalveluun
030 636 4340

Hinauspalvelu VIKING Vaasa

Suoritamme hinaus- ja tiepalvelua kaikenlaisille henkilö, pakettiauto- ja pienkuorma-autoille 24 h vuorokaudessa.

Hoidamme sinulle myös tarvittaessa sijaisauton, jotta matkasi voi jatkua mahdollisimman nopeasti. Soita meille, niin kerromme miten sinun kannattaa toimia onnettomuuden, ulosajon tai auton hyytymisen kohdatessa.

Käynnistysapu – hinauspalvelumme tarjoaa käynnistysapua vuorokauden ympäri jokaisena päivänä.

Kun auto ei halua käynnistyä tai siinä on ilmennyt muita teknisiä ongelmia etkä tiedä mitä tehdä, on parasta ottaa yhteyttä hinauspalveluumme saadaksesi neuvoja. Vakuutusyhtiösi korvaa tavallisesti avusta aiheutuvat kustannukset. Auto voidaan mahdollisesti saada käyntiin paikan päällä, mutta joissain tapauksissa se täytyy hinata lähimpään korjaamoon.

Kysy lisää meiltä tai vakuutusyhtiöltäsi jos olet epävarma! Hinauspalvelumme numero on 0306364340
Autamme kun autosi kanssa ilmenee ongelmia. Akun tyhjeneminen ja kovat pakkaset ovat yleisimpiä syitä käynnistysavun tarpeeseen.

Hinauspalvelumme tarjoaa asiantuntevaa apua. Pyrimme aina auttamaan sinua tapahtumapaikalla. Jos ongelmana on akun tyhjentyminen, voimme tarjota käynnistysapua tai mahdollisesti akun vaihdon, jolloin voit jatkaa matkaasi mahdollisimman pian. Jos autosi on hyytynyt muista syistä, eikä sitä saada paikan päällä käynnistymään, hinauspalvelumme kuljettaa sen valitsemallesi korjaamolle.

Ovenavaus – Tarjoamme oven avausta vuorokauden ympäri

Jäivätkö avaimet auton sisälle? Ei hätää, me autamme! Avaamme lukitun auton oven turvallisesti ja nopeasti.

Auton ovet on mahdollista saada auki ilman avainta. Työ kannattaa jättää ammattilaisille jos haluat pitää autosi vaurioitumattomana. Me olemme ammattilaisia auton ovien avaamisessa, joten voit luottaa meihin ja ammattitaitoomme. Kun auton avaimet jäävät lukittuun autoon, kuljettajamme aukaisee ovet turvallisesti ja välttäen turhia lisävahinkoja. Käytämme auton ovien aukaisuun tarkoitettuja erikoistyökaluja.

24h päivystys!

Viking logo